Α.Σ.Ο.Χ. «ΦΟΙΒΟΣ»

Α.Σ.Ο.Χ. «ΦΟΙΒΟΣ»

Α.Σ.Ο.Χ. «ΦΟΙΒΟΣ»

Το Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριό «ΦΟΙΒΟΣ» γεννήθηκε το 2007, από κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού, της πόλης που δημιουργήθηκε στην ιδέα της πρότυπης Πόλης ως ιστορικό μνημείο σύγχρονου πολιτισμού.

Σήμερα ο «ΦΟΙΒΟΣ» πλαισιωμένος από αναγνωρισμένους προπονητές και γυμναστές αριθμεί πάνω από 600 παιδιά σε πέντε αθλήματα: Βόλεϊ, Μπάσκετ, Τένις, Ποδόσφαιρο και Στίβο.
Ο «ΦΟΙΒΟΣ» είναι μέλος των Ενώσεων και Ομοσπονδιών  Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ),  Στίβου (ΣΕΓΑΣ) και Τένις (ΕΦΟΑ).
Επίσης είναι αναγνωρισμένο σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Οι προσπάθειες μας στηρίζονται στον εθελοντισμό 20-30 γονέων καθώς για κοινωνικούς λόγους -το Χωριό κατοικείται από χαμηλού εισοδήματος και πολύτεκνους κατοίκους-, το χαμηλό μηνιαίο έσοδο των συνδρομών μετά βίας επαρκεί για τις αμοιβές των προπονητών μας.

Παρ’ όλα αυτά, ο «ΦΟΙΒΟΣ» στάθηκε αρωγός με την εθελοντική προσφορά του και την ευγενική υποστήριξη αθλητικών διοργανώσεων, της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Ε.Ο.Π.Ε και της Ένωσης Βόλεϊ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α καθώς και της προσπάθειας ανάπτυξης του διαδημοτικού αθλητισμού με τη συμβολή του στα «Θρακομακεδόνεια 2008».

« Φ Ο Ι Β Ο Σ »

ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΧΩΡΙΟΥ

Κάχι Καχιασβίλι 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ 136 77

Τηλ & Φαξ: 210 2467447

Email: asox.foivos@gmail.com

Ιστοσελίδα: asoxfoivos.gr


Αρέσει σε %d bloggers: