Αρχική

Η Οργάνωση «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ, Σύγχρονη Πρότυπη Πόλη» δημιουργήθηκε για την προβολή και προώθηση των αιτημάτων που αφορούν την κοινωνική ζωή, τη διοικητική μορφή της πόλης μας και την ανάδειξή της σε σύγχρονη πρότυπη πόλη με αθλητικό και πολιτιστικό προσανατολισμό. Η ευαισθητοποίηση της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών για την αναβάθμιση του Ολυμπιακού Χωριού και της ευρύτερης περιοχής (Πάρνηθα, Δεκέλεια) αποτελεί επίσης διαχρονική επιδίωξή μας.

Στην οργάνωση συμμετέχουν ευαισθητοποιημένοι και δραστηριο­ποιημένοι στα κοινά πολίτες που έχουν ως όραμα η ονομασία της οργάνωσης να γίνει το συντομώτερο πραγματικότητα.

Η δημιουργία του υπαγορεύθηκε από την ανάγκη ύπαρξης ενός φορέα που θα επιδιώξει την ικανοποίηση των αιτημάτων που ήδη έχει εκφράσει η πλειοψηφία των κατοίκων, απαλλαγμένου από τις αγκυλώσεις και την δυσκαμψία που συχνά οι μειοψηφίες προκαλούν στην πλειοψηφία.

Αντίπαλος στην προσπάθειά μας είναι η κρατική γραφειοκρατία και η πολιτική των πρόχειρων λύσεων και των μπαλωμάτων. Σύμμαχοί μας οι φωτεινές εξαιρέσεις πολιτειακών, πολιτικών και άλλων παραγόντων, που κινούνται κόντρα στο ρεύμα στηρίζοντας ορθές και δίκαιες επιλογές. Όπλο μας, η επιμονή, η υπομονή και η μεθοδικότητα της προσπάθειάς μας. Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες και τους συλλόγους της πόλης να συστρατευθούν μαζί μας εναντίον της αδιαφορίας και του βολέματος, αυτών που τα επιδιώκουν κι εκείνων που τα ανέχονται.

20 Ιουνίου 2009

 

Αρέσει σε %d bloggers: